EN

همایش بازاریابی اینترنتی و برندسازی در صنعت گردشگری ویژه خانه های بوم گردی برگزار شد

اولین همایش بازاریابی اینترنتی و برندسازی در صنعت گردشگری ویژه خانه های بوم گردی با حضور رئیس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق کرمان، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و جمعی از مدیران واحدهای بوم گردی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، رئیس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق کرمان در این همایش گفت: امروزه گردشگری به عنوان یکی از مباحث اصلی کشور ما و کشورهای در حال توسعه مطرح است زیرا براحتی در دسترس است و می توان از آن درآمدزایی کرد و از سوی دیگر در بسیاری از کشورهای توسعه یافته و بزرگ دنیا گردشگری یکی از منابع اصلی کسب درآمد محسوب می شود.

مهدی سیاوشی، با اشاره به جاذبه های فراوان و ظرفیت های بسیار گردشگری استان، خاطرنشان کرد: پس از اینکه دولت تدبیر و امید توانست تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهد، ورود گردشگران به ایران افزایش یافت و استان کرمان نیز یکی از استان هایی است که باید بخش وسیعی از این گردشگران علاقمند به ایرانگردی را جذب کند. وی ادامه داد: در استان کرمان برای اینکه بتوان گردشگر بیشتری را جذب کرد باید به تکمیل زیرساخت ها پرداخت و افزایش 200 هزار گردشگر کنونی به یک میلیون نفر که جزء اهداف برنامه ششم است، با پرداختن به این مهم محقق می شود.

سیاوشی، با تاکید بر اینکه یکی از اصلی ترین زیرساخت ها، مکان اقامت گردشگران است، گفت: در این زمینه مشکلات و کمبودهایی در استان کرمان وجود دارد که یکی از راه حل های این موضوع راه اندازی خانه های بوم گردی است که علاوه بر تامین مکان اقامت برای گردشگران، نمایش فرهنگ بومی، آداب و رسوم سنتی و شیوه زندگی محلی مردم و ایجاد اشتغال در روستاها را در پی خواهد داشت.

وی ادامه داد: در استان کرمان به همت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکنون بیش از 100 واحد بوم گردی راه اندازی شده و استان کرمان در این زمینه جایگاه مناسبی را در کشور داراست. رئیس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق کرمان گفت: تنوع فرهنگ و شرایط بومی در نقاط مختلف استان، می طلبید که این خانه ها راه اندازی شود و بتواند محل اقامتی برای گردشگران به ویژه خارجی ها باشد زیرا یکی از دلایل سفر گردشگران به کشورهای خارجی آشنایی با فرهنگ و شرایط بومی آنهاست. سیاوشی، اظهار کرد: راه اندازی واحدهای بوم گردی در راستای اقتصاد مقاومتی است که اگر صحیح مدیریت شوند می توانند با ارائه خدمات مناسب به گردشگران، باعث تامین زندگی روستاییان، توسعه فرهنگ و دگرگونی اقتصاد منطقه شود.

وی اظهار کرد: فعالیت های گردشگری باید مکمل زندگی در روستاها باشد و بخشی از فعالیت جوامع محلی و روستایی ما محسوب شود نه اینکه به آن افزوده یا اینکه جایگزین آن شود. وی اظهار کرد: باید از سوی بخش های مختلف نظارت لازم بر این واحدها صورت گیرد و در پایان هر سال واحدهای موفق تقدیر شود تا الگویی برای بقیه باشند. سیاوشی، با بیان اینکه جذب گردشگر یکی از این موارد مهم در خانه های بوم گردی است، گفت: با ارائه راهکارهایی، این واحدها باید در قالب برنامه هایی در شبکه های مجازی و اینترنت معرفی شوند.

این همایش کارگاه آموزشی با پرسش و پاسخ و همراه بود.