رئیس اتاق کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان طی سال های گذشته با وجود امکانات و پتانسیل های ارزشمند و فراوان، به رشد لازم نرسیده است، گفت: سرمایه گذاری در صندوق های جسورانه می تواند راه میانبری برای جبران غفلت گذشته باشد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، سیدمهدی طبیب زاده در نشست با اعضای صندوق جسورانه سرآوا، افزود: حوزه هایی مانند فرودگاه، معدن و… اگر چه لازم هستند اما دیگر ارزش آفرین نیستند و باید با راهکارهای جدید به خلق ثروت و ارزش آفرینی بپردازیم. وی با تاکید بر اینکه پتانسیل علمی و دانشگاهی استان کرمان بسیار بالاست اما بیش از 70 درصد نخبگان از استان خارج می شوند، ادامه داد: باید بر روی برگزاری استارت آپ ها و ایجاد کسب و کارهای جدید و خلاقانه تمرکز کرد تا بتوان با ایجاد امیدواری بیشتر بخشی از نخبگان را در استان نگه داشت.
طبیب زاده، تصریح کرد: عملکرد خوب و رشد فزاینده ارزش کالا در صندوق های جسورانه، باعث شده اتاق کرمان به دلیل مسئولیت های اجتماعی در خلق ثروت و توسعه کسب و کار و همچنین سرمایه گذاری با بازدهی بالا، به سمت بررسی و حمایت از سرمایه گذاری در این صندوق ها تمایل پیدا کند.
در ادامه نماینده صندوق جسورانه سرآوا با اشاره به اینکه تاکنون پنج صندوق جسورانه در کشور مجوز فعالیت دریافت کرده اند، گفت: صندوق سرآوا در سال 1391 فعالیت خود را آغاز کرد و پس از تحلیل دقیق بازار با تیم های مستعد در فضای اینترنتی ایران کار را پیش برد که دیجی کالا و کافه بازار از جمله مجموعه هایی بودند که توسط کارآفرینان توانمند و مستعد ایجاد شدند. رضا کلانتری نژاد، افزود: هلدینگ سرآوا یکی از مجموعه های پیشتاز در کسب و کارهای کوچک و نوپا کشور محسوب می شود که بازگشت سرمایه در آن پنج تا هفت سال در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: مزیت اصلی سرمایه گذاری در این صندوق رشد کسب و کارهای نوپا و دانش محور است که به دلیل اهمیت این موضوع و امکان بروز خلاقیت بسیار در آن، کارآفرینان موفق از گسترش آن استقبال می کنند.