EN

صدا و سیمای مرکز کرمان با تمام توان از گردشگری استان حمایت می کند

مدیرکل صدا وسیمای مرکز کرمان گفت: این مجموعه با هدف توسعه و رونق گردشگری استان با تمام توان خود از این صنعت حمایت می کند.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، احمد علیرمضانی در نشست کمیسیون گردشگری و خدمات افزود: دغدغه صدا و سیما برای معرفی کرمان از فعالان این بخش نه تنها کمتر نیست بلکه بیشتر است و  در این مسیر به تولید و پخش برنامه های متفاوت رادیویی و تلویزیونی می پردازد.

وی به تولید و پخش مجموعه های سرسرا و خانه بی بی گندم، گنج رمضان قلعه گنج، شب های فیروزه ای و خانه حاج آقاعلی رفسنجان در حوزه گردشگری و مستندها و انیمیشن های بسیاری با موضوع اقتصاد مقاومتی از شبکه های سراسری اشاره کرد و ادامه داد: در طول دو سال گذشته فعالیت های صدا وسیمای مرکز کرمان در حوزه گردشگری در کنار مجموعه های مربوطه، به افزایش حضور گردشگران در استان کمک کرده است. علیرمضانی، بینندگان سیمای کرمان را 67 درصد و شنوندگان صدای کرمان را بیش از 30 درصد عنوان و اظهار کرد: تعداد بینندگان خارج از استان شبکه کرمان به اندازه مخاطبان داخلی آن است و این آمار از میانگین کشور بالاتر است.

در ادامه این نشست رئیس اتاق کرمان با تاکید بر معرفی جاذبه های گردشگری کرمان به ایران و جهان و به کارگیری شیوه های نوین برای ورود گردشگر داخلی و خارجی به استان، بیان کرد: کرمان در ذهن افرادی که تاکنون به این استان سفر نکرده اند، مکانی خشک و کویری است درحالی که ظرفیت ها و جاذبه های استان در مناطق سردسیری آن بسیار قابل توجه است. سیدمهدی طبیب زاده خاطرنشان کرد: مستندها و برنامه هایی با هدف معرفی آثار و جاذبه های گردشگری کرمان از رسانه ملی پخش شده و می شود که این مهم می تواند به رونق این بخش کمک شایانی کند. 

وی تصریح کرد: کمیسیون گردشگری اتاق با بهره گرفتن از نیرو و تفکر جوانان در این زمینه فعالیت هایی را انجام می دهد که اتاق کرمان قصد دارد در سایر حوزه ها نیز در کنار تجربیات پیشکسوتان از توان جوانان بیشتر از گذشته استفاده کند. طبیب زاده، ادامه داد: اتاق کرمان در راستای توسعه و تقویت تشکل ها قصد دارد انجمن جوانان کارآفرین کرمان را راه اندازی کند تا به عنوان یک تشکل توانمند برخی اهداف و برنامه های این گروه از جامعه را پیش ببرد.

رئیس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه کرمان می تواند با عنوان “شهر گردشگر” نامگذاری شود، گفت: این نامگذاری به مفهوم ارائه خدمات، امکانات، تسهیلات و تکمیل زیرساخت ها در حوزه گردشگری به گردشگران و شهروندان است که امیدواریم بیشترین تلاش برای تحقق این موارد مهم انجام شود.

مهدی سیاوشی در ادامه به فعالیت های صدا وسیما در زمینه معرفی جاذبه های گردشگری کرمان اشاره کرد و افزود: انتظار داریم پخش برنامه های گردشگری کرمان از شبکه های سراسری افزایش یابد و با دیدگاه مثبت به معرفی جاذبه ها، افراد موفق و همچنین صنایع دستی استان بپردازند. وی در بخش دیگری به بیان برخی اقدامات انجام شده توسط شهرداری کرمان برای کمک به گردشگری پرداخت و اظهار کرد: نصب تابلوهای دو زبانه راهنمای گردشگران در سطح شهر، معرفی مشاور گردشگری شهردار، برگزاری دوره های آموزشی ویژه رانندگان تاکسی گردشگری و راه اندازی کمیسیون گردشگری واصناف در شورای شهر کرمان از جمله این موارد است.

سیاوشی، افزود: به شهرداری کرمان پیشنهاد می شود مشاور گردشگری را به معاونتی در شهرداری تبدیل کند تا اهداف توسعه ای گردشگری شهر کرمان بهتر دنبال شود. رئیس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق کرمان، در ادامه گفت: قانون جامع نظام گردشگری با کمک مجلس شورای اسلامی و سازمان میراث فرهنگی،، صنایع دستی و گردشگری در حال تدوین است که امیدواریم همه موارد مرتبط با صنعت گردشگری کشور برای ایجاد بستری شفاف جمع آوری و به تصویب برسد.

رئیس کمیسیون گردشگری و اصناف شورای اسلامی شهر کرمان نیز در ادامه این نشست محور توسعه کرمان را گردشگری دانست و بیان کرد: شورای شهر در دوره جدید فعالیت خود با توجه به اهمیت موضوع گردشگری کمیسیونی در این رابطه تشکیل داده تا به صنعت گردشگری کرمان کمک کند. سیدمحمدرضا معین‌ زاده میرحسینی، خاطرنشان کرد: در کنار برنامه ریزی برای حضور گردشگران بیشتر در کرمان، کمک گرفتن از گردشگران برای معرفی کرمان بسیار اهمیت دارد که البته لازمه تحقق آن وجود زیرساخت ها و ارائه خدمات و امکانات لازم به گردشگران است.

وی بیان کرد: پیشنهاد تشکیل مثلثی با اضلاع آموزش و پرورش، شورای شهر و میراث فرهنگی برای انجام فعالیت های مختلف فرهنگی از سنین پایین، ارائه شده که از پیشنهادات بخش خصوصی در این زمینه استقبال می کنیم.

مدیرخانه مطبوعات کرمان نیز در این نشست گفت: 277 نشریه در استان مجوز فعالیت دارند که  212 مورد آن مکتوب و از مجموع آنها 120 نشریه در حال انتشار منظم است. روح الله خدیشی افزود: برخی خبرهای تولیدی دستگاهها و مجموعه ها هیچ ارزش خبری برای نشریات ندارند و تولید و انتشار اینگونه خبرها می تواند در قالب گزارش عملکرد آنها به صورت داخلی منعکس و ثبت شود.

وی ادامه داد: متاسفانه تولید و انتشار برخی اخبار مانند کشفیات مواد مخدر، قاچاق انسان و… در داخل استان، انعکاس بیشتری در رسانه های سراسری پیدا می کند و این مسئله در دیدگاه و تفکر مردم خارج از استان و تعداد گردشگر ورودی به کرمان تاثیرگذار است. خدیشی، همچنین پیشنهاد تشکیل کمیته خبرنگاران و رسانه های گردشگری استان و برگزاری تور رسانه ای خبرنگاران گردشگری کشور در کرمان را مطرح کرد که مورد استقبال رئیس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق کرمان قرار گرفت.