EN

رئیس اتاق کرمان پیشنهاد داد: اتحادیه خَیران استان تشکیل شود

رئیس اتاق کرمان پیشنهاد تشکیل اتحادیه خیران استان را مطرح کرد و گفت: با راه‌اندازی این اتحادیه و حاکم شدن مدیریت اقتصادی بر آن، علاوه بر تجمیع امکانات، بازدهی کمک ها نیز مطلوب تر خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، سید مهدی طبیب زاده در نشست جمعی از فعالان اقتصادی و خیران کرمان با مشاور ارشد رئیس جمعیت هلال احمر کشور و مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان با بیان اینکه کرمان دارای بیشترین مجموعه خیران است، افزود: به دلیل فعالیت پراکنده این مجموعه ها، تقسیم امکانات به صورت محدود و کارایی مجموعه ها ناکافی است. طبیب زاده اظهار کرد: اتاق کرمان به عنوان پارلمان بخش خصوصی آمادگی لازم را برای همکاری با سازمان های متولی در زمینه کمک به نیازمندان دارد زیرا معتقدیم باید از سرمایه اجتماعی وسیع تشکل های بخش خصوصی به بهترین نحوه استفاده کرد. وی در ادامه با بیان اینکه کرمان، استان حادثه خیزی است، تصریح کرد: باید آمادگی لازم برای جمع‌آوری تجهیزات و امکانات مورد نیاز مردم فراهم باشد تا در زمان بحران، در کوتاهترین زمان ممکن این کمک‌ها به دست نیازمندان برسند.

در ادامه این نشست رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق کرمان با طرح این پرسش که آیا هلال احمر گزارش های مربوط به کمک های انجام شده را به صورت شفاف در اختیار همه قرار می دهد؟ افزود: بهتر است جمعیت هلال احمر در سایت خود بخشی را برای شفاف سازی هزینه ها ایجاد کند تا این روش موجب بازسازی اعتماد مردم و خیران به هلال احمر شود. عباس جبالبارزی، با اشاره به اینکه سرمایه های اجتماعی در جامعه ضعیف شده است، پیشنهاد تشکیل کمیسیون مسئولیت های اجتماعی در اتاق را مطرح کرد و افزود: افراد می توانند از هلال احمر و ارگان های مختلف در این کمیسیون عضو  شوند و با انتخاب یک رئیس افتخاری فعالیت خود را در اتاق کرمان آغاز کنند. وی در ادامه بیان کرد: همچنین در واحدهای صنعتی یک نفر رابط بین آن مرکز با هلال احمر معرفی و تمامی مهارت های امدادرسانی را فرا گیرد و به بقیه افراد آموزش دهد. جبالبارزی، پیشنهاد داد بخشی از نشریه سپهر اقتصاد کرمان به جمعیت هلال احمر اختصاص داده شود تا مطالب مدنظر خود را در این نشریه منتشر کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان در ادامه این نشست گفت: جمعیت هلال احمر به عنوان سازمانی مردم نهاد، کاملا مستقل و به دور از هر گونه نگاه سیاسی، بین نیاز نیازمندان و توان توانمندان رابطه برقرار می کند و بزرگترین افتخارش خدمت به نیازمندان است. رضا فلاح، با اشاره به داوطلبانه محور بودن اقدامات جمعیت هلال احمر افزود: سرمایه ما جوانانی هستند که داوطلبانه عضو این جمعیت شده‌اند و ما به دنبال استفاده حداکثری از این ظرفیت هستیم. وی با اشاره به اینکه در زلزله های اخیر در کمترین زمان ممکن در کنار مردم حضور داشتیم، اظهار کرد: در کوهبنان کمتر از هشت دقیقه بعد از زلزله، امدادرسانی را آغاز کردیم و تاکنون بیش از شش هزار چادر، پتو، والور و پلاستیک در شهرستان های کوهبنان و راور بین مردم توزیع شده است. فلاح خاطرنشان کرد: همچنین بیش از 8 میلیارد تومان از مجموع کمک های نقدی و غیرنقدی که به کرمانشاه ارسال شد، از استان کرمان بود.

وی با اشاره به اینکه هلال احمر متولی اصلی امداد و نجات است، تصریح کرد: یکی از اقدامات معاونت امداد، راه اندازی کاروان های سلامت با همکاری معاونت درمان است که در دورترین نقاط با حضور پزشکان خیّر به مردم خدمات رایگان می دهند. فلاح، با بیان اینکه بحث درمان و توانبخشی با سرعت بالا در حال توسعه است، عنوان کرد: هلال احمر تمامی مهارت های لازم برای کسب آمادگی در زمان حوادث را به صنوف آموزش داده است.