EN

سه درخواست فعالان گردشگری کرمان از سازمان میراث مطرح شد

رئیس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق کرمان در آئین تودیع و معارفه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان  سه درخواست ویژه فعالان بخش خصوصی از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور را مطرح کرد.

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، مهدی سیاوشی در این آئین در حضور معاون این سازمان گفت: تفویض اختیار در بعضی امور به استان ها از جمله درخواست های فعالان بخش خصوصی است زیرا از اتلاف زمان و پرداخت هزینه های اضافه جلوگیری می کند که در این زمینه می توان به اخذ مجوزها و دریافت تسهیلات گردشگری بیشتر از سقف مشخص در استان ها اشاره کرد که اکنون باید برای تصمیم گیری به مرکز ارسال شود.

وی ادامه داد: برای بهبود فضای کسب و کار می توان صدور بسیاری از مجوزها را به تشکل های صنفی بخش خصوصی واگذار کرد که به عنوان مثال می توان صدور مجوز هتل، مجموعه های بین راهی، خانه های بوم گردی و خانه مسافر را به انجمن هتلداران استان ها واگذار کرد. سیاوشی، تصریح کرد: شناسایی قوانین، آئین نامه ها و بخش نامه های مزاحم فضای کسب و کار و دلایل طولانی شدن مسیر توسعه توسط اتاق ایران در حال انجام است که باید بسیاری از آنها حذف و اصلاح شوند و به سازمان میراث فرهنگی و مجلس ارائه شود که امیدواریم دولت نیز در این مسائل حامی بخش خصوصی باشد.

وی در بخش دیگری ضمن قدردانی از تلاش های”محمود وفایی” مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان و تبریک به”غلامرضا فرخی” مدیرکل این سازمان افزود: همکاری های بخش خصوصی و دولتی در حوزه گردشگری استان کرمان طی دوره گذشته در مسیر رشد و توسعه گردشگری استان اتفاق افتاد زیرا معتقدیم گردشگری اولویت فعلی استان و کشور است. رئیس کمیسیون گردشگری و خدمات اتاق کرمان به برخی اقدامات انجام شده با همکاری این کمیسیون و اداره کل میراث فرهنگی کرمان، اشاره کرد و افزود: برگزاری دو دوره دو ماراتن بزرگ کویر، همایش نمایندگان اطلاع رسانی گردشگری کشور در خارج به میزبانی کرمان و 5 مورد حضور مدیران آژانس های مسافرتی داخل کشور و دو کشور خارجی در کرمان، از جمله این موارد است.

کمیسیون گردشگری اتاق کرمان نقش مهمی در موفقیت های استان داشته است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این آئین گفت: اکنون فرصت برای ایجاد تحول اساسی در درآمدهای ارزی کشور است و ترویج خروج ارز از کشور به صلاح کشور نیست که سازمان میراث فرهنگی باید در راستای اقتصاد مقاومتی، ارز وارد کشور کند.

محمدرضا پورابراهیمی، با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه میراث فرهنگی استان کرمان و حضور بخش خصوصی در فعالیت های این بخش اظهار کرد: کمیسیون گردشگری اتاق کرمان نقش مهمی در موفقیت ها داشته و اتاق کرمان حرف برای گفتن دارد و بخشی از اصلاح قوانین مربوط به میراث فرهنگی در برنامه ششم خروجی نشست با فعالان اتاق و مدیران میراث فرهنگی کرمان بود که انتظار این است آقای فرخی با همین رویکرد و شتاب مسیر را ادامه دهد. وی با تاکید بر اینکه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری می تواند به عنوان یکی از جایگاه های مهم و برتر اثرات خود را در اقتصاد کشور به ویژه در شرایط اقتصادی امروز بگذارد، تصریح کرد: با همکاری سازمان میراث فرهنگی پیش نویس اصلاح قانون در حوزه اقتصاد گردشگری در حال نهایی شدن و در دستور کار کمیسیون اقتصادی است.

گفتنی است در این آئین از تلاش های بیش از دو سال محمود وفایی قدردانی و غلامرضا فرخی به عنوان مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان معرفی شد.