رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه مسئولیت های اجتماعی در اتاق هیچگاه مغفول نبوده است، گفت: اتاق کرمان می تواند طلایه دار تجمع فعالیت ها در ایفای مسئولیت های اجتماعی استان باشد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، سیدمهدی طبیب زاده در نشست کمیسیون مسئولیت های اجتماعی با حضور مدیرکل بهزیستی استان افزود: فعالان اقتصادی و بازرگانان استان همواره در فعالیتهای خیرخواهانه و اجتماعی حضور داشتهاند اما این فعالیتها در کنار اقدامات سایر دستگاههای متولی، بدون برنامه و نقشه راه بوده است. وی ادامه داد: پراکندگی، تنوع، تکرار، هم پوشانی و تعدد فعالیت ها در این راستا مانع از عملکرد بهرهورانه تلاش ها و امکانات شده است.
رئیس اتاق کرمان بیان کرد: کمیسیون مسئولیت های اجتماعی اتاق قصد دارد با پذیرش محوریت تلاش های مسئولیت اجتماعی استان با کمک صاحبنظران و مجریان این حوزه نقشه راه و تقسیم کار را تدوین کند. وی با بیان اینکه خوشبختانه همراهی و همکاری ذینفعان و دست اندرکاران این حوزه امیدبخش است، افزود: می توان با اتحاد، تعامل و حذف فعالیت های تکراری و موازی برای اقشار آسیب پذیر، با اولویت بندی اقدام کرد. طبیبزاده، کارآفرینی، اشتغالزایی، مهارتآموزی، بازتوانی، آموزش مهارتهای زندگی، اخلاقی، بهداشت و درمان و حمایت از خانوادههای آسیب دیده و… را از جمله فعالیت های مورد توجه عنوان کرد.
رئیس کمیسیون مسئولیت های اجتماعی اتاق کرمان نیز در این نشست با بیان اینکه بعضی از آسیب های اجتماعی ناشی از قوانین اشتباه در جامعه است، بیان کرد: توجه به آموزش مسائل اجتماعی به عنوان یکی از اولویت های مهم و جدی مورد تاکید است و قصد داریم با ریشه یابی مشکلات و نقاط ضعف، در ابتدا آنها را از طریق آموزش پیگیری کنیم. محمدحسین اکبری پرداختن به اشتغال و تلاش برای اشتغال زایی را در اولویت فعالیت هاي كميسيون عنوان و اظهار کرد: در استان کرمان با وجود ظرفیت های بسیار اقتصادی، مشکلات اجتماعی مانند فقر و… وجود دارد که باید دلیل آن را یافت و برای رفع این مشکلات اقدامات لازم و تاثیرگذار انجام داد.
در ادامه این نشست مدیرکل بهزیستی استان کرمان، از اقدام مناسب اتاق در راستای پرداختن و تصمیم جدی به مسئولیت های اجتماعی قدردانی کرد و گفت: بهزیستی کرمان به پژوهش ها، تحقیقات و اقدامات اجتماعی مناسب می پردازد و با همه توان خود در کنار اتاق قرار دارد. عباس صادق زاده، با اشاره به آسیب های اجتماعی موجود در جامعه، تصریح کرد: ضعف دانش اجتماعی در بین مردم و حتی افراد تحصیلکرده استان بسیار زیاد است و باید در این حوزه به فعالیت های آموزشی بیشتری پرداخت.
وی یکی از مسئولیت های اجتماعی را آگاه سازی و درگیرکردن افکار عمومی دانست و اظهار کرد: امروز نیاز به آموزش در زمینههای فرزندپروری و مهارت آموزی بسیار احساس می شود و فعالان اقتصادی و خیرین میتوانند با استفاده از ابزار موجود، به این موضوع بپردازند.