گسترش آنلاین: دومین نمایشگاه بینالمللی صنایع چوب،کاغذ و تجهیزات وابسته دیروز در مراسمی با حضور فعالان این صنعت گشایش یافت.
دبیر انجمن کارفرمایان صنایع چوب ایران، در حاشیه برگزاری این نمایشگاه در گفتوگو با خبرنگار «گسترش صنعت» ضمن اشار
ه به میزان کسری چوب در کشور گفت: هماکنون صنایع چوب کشور با کسری سالانه حدود یک میلیون تن ماده اولیه روبهرو هستند.
عبدالعظیم آقاجانی افزود: تا پایان امسال سه شرکت آرین شیمی که در زمینه نئوپان فعالیت میکند، شرکت نئوپان برتر مشهد و شرکت تخته ظریف خوزستان (در مجموعه تولید نیشکر خوزستان) شروع به فعالیت میکنند.
به گفته وی، اگر این سه شرکت به تولید برسند ظرفیتMDF کشور حدود ۴۰۰ هزار مترمکعب افزایش پیدا خواهد کرد.
این فعال صنعتی با بیان اینکه نوآوری در صنعت چوب هر ۱۰ سال یک بار اتفاق میافتد، افزود: در کنار این نوآوریها کارخانههای جدید با فناوریهای پیشرفته در کشور وجود دارد که با کیفیت و راندمان بهتری عرضه میشوند.
دبیر انجمن کارفرمایان صنایع چوب ایران درخصوص تاثیر هدفمندکردن یارانهها بر صنعت چوب،گفت: هدفمندکردن یارانهها در کوتاهمدت باعث افزایش هزینههای تولید این صنعت میشود و دولت باید هزینههای اضافی را که به این صنعت تحمیل میشود را جبران کند.
اگر دولت ۳۰ درصد سهم یارانهها به بخش صنعت واگذار کند ما مشکلی نخواهیم داشت، در غیر این صورت بالا رفتن هزینههای تولید باعث خارج شدن برخی از واحدها از گردونه تولید خواهد شد.
آقاجانی با اشاره به تاثیر نمایشگاه بینالمللی صنایع چوب، کاغذ و تجهیزات وابسته بر شکوفایی این صنعت گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه رونق کسبوکار، تضارب افکار و مشاهده کالاهای رقبا و ارتباط مستقیم مصرفکننده و تولیدکننده و ارتباطات نزدیک در زمینه تولید، تجارت، رشد و توسعه کشور است.
استاندارد یوفی
همچنین معاون شرکت سهامی نمایشگاه بینالمللی تهران نیز در حاشیه برپایی این نمایشگاه به خبرنگار ما گفت: هدف از برگزاری این نمایشگاه بینالمللی انتقال فناوری و ارائه آخرین دستاوردهای این صنعت برای بازدیدکنندگان و تبادل اطلاعات و توسعه صادارت غیرنفتی کشور است. رنجبران در مورد خالی بودن برخی از غرفههای این نمایشگاه گفت: صاحبان این غرفهها مبالغ مورد نظر برای اجاره غرفه را واریز کردهاند ولی به دلیل تعطیلات نتوانستهاند خود را به موقع به نمایشگاه برسانند. به گفته وی، در این نمایشگاه چند شرکت معروف و برنددار حضور دارند.
این نمایشگاه براساس استانداردهای «یوفی» طراحی شده است.
بر اساس این استاندارد باید ۵ تا ۱۰ درصد از وسعت نمایشگاه و بازدیدکنندگان به کشورهای خارجی اختصاص داده شود.
بهرهبرداری از شهرک مبلمان زرندیه
حسین انصاری، عضو هیات رئیسه شهرک زرندیه گفت: تا اواخر سال آینده شهرک مبلمان زرندیه (ویژه مبلمان و دکوراسیون ایران) به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود: پیشبینی شده است با راهاندازی این شهرک حدود 100 هزار نفر مشغول به کار شوند.
عضو هیات رئیسه شهرک زرندیه افزود: با توجه به اینکه زرندیه در ۴۵ کیلومتری استان تهران قرار دارد میتواند بهعنوان یکی از قطبهای بازار بزرگ کشور در امر مبلمان و دکوراسیون هوشمند تبدیل شود و در حوزه صادرات حرفی برای گفتن داشته باشد.
به گفته این فعال صنعتی، هم اکنون صنعت مبلمان کشور به صورت سنتی و زیرپلهای صورت میگیرد و این شهرک برای اینکه حرفی در صادرات داشته باشد میخواهد تولید سنتی را به مدرن تبدیل کند. انصاری همچنین از تاسیس دانشگاه تخصصی مبلمان در این شهرک خبر داد و گفت: با گشایش شهرک مبلمان زرندیه این دانشگاه نیز دانشجو میپذیرد.
وی تاکید کرد: افرادی که در این دانشگاه فارغالتحصیل میشوند در همین شهرک شروع به کار خواهند کرد.
به گزارش خبرنگار «گسترش صنعت» دومین نمایشگاه بینالمللی صنایع چوب،کاغذ و تجهیزات وابسته تا ۲۳ شهریور در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران با حضور بیش از ۶۸ شرکتکننده داخلی و خارجی در مساحت ۵ هزار مترمربع دایر است.