EN

چهار اقتصاد دان در حلقه مشاوران اتاق

چهار اقتصاددان در حلقه مشاوران اتاق
حلقه مشاوران اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران با پیوستن چهار اقتصاددان مطرح کشور تکمیل شد و پارلمان بخش خصوصی که 60 مدیر و فعال اقتصادی با سابقه را در هيات نمایندگان خود دارد، آماده تهیه و تدوین گزارش‌های حائز اهمیت اقتصادی شد.( لطفاً برای مشاهده متن کامل ادامه مطلب را کلییک نمایید)

به گزارش سایت خبری اتاق تهران، دیروز با حکم ريیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران، مسعود نیلی ريیس دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف به عضویت در حلقه مشاوران اتاق تهران قرار گرفت. نیلی که یکی از مطرح‌ترین اقتصاددانان کشور است علاوه بر سابقه حضور در محافل آکادمیک، سال‌ها تجربه در برنامه‌ریزی اقتصاد کشور را دارد و به صورت مستقیم در تهیه و تدوین چند برنامه توسعه مشارکت و مسوولیت داشته است. دکتر موسی غنی‌نژاد نیز که یکی از صاحب‌نظران مباحث اقتصادی است، دیروز به دعوت اتاق تهران پاسخ مثبت داد و به حلقه مشاوران پارلمان بخش خصوصی پیوست.
غنی‌نژاد یکی از اقتصاددانان مدافع سازوکار بازار در ایران است که به واسطه اهتمام به کارکردهای اقتصاد آزاد در محافل اقتصادی از جایگاه قابل توجهی برخوردار است. غنی‌نژاد دانش آموخته اقتصاد از سوربن فرانسه است و یکی از نظریه‌پردازان مباحث فکری در محافل آکادمیک ایران به شمار می‌رود.
فرد دیگری که دیروز به حلقه مشاوران اتاق تهران پیوست، دکتر سیداحمد میرمطهری است که او نیز نه تنها سابقه طولانی در مدیریت بازار سرمایه دارد، در دانشگاه نیز به تدریس پرداخته است.
میرمطهری به واسطه مدیریت با ثبات در بورس اوراق بهادار شهره است و براساس نظرسنجی از معامله‌گران بورس اوراق بهادر، بهترین دبیرکل تاریخ بورس تهران شناخته می‌شود.
علاوه بر اینها، دکتر اکبرکمیجانی اقتصاددان مطرح کشور نیز به جمع مشاوران اتاق تهران پیوسته وبا تخصصی که در اقتصاد پولی دارد، این حلقه را تکمیل کرده است. کمیجانی نیز در زمینه تدریس علم اقتصاد فردی باسابقه است و علاوه بر آن، سال‌ها سابقه مدیریت در ارکان بانک مرکزی را نیز دارد.
ريیس اتاق تهران دیروز در پنجمین نشست هيات نمایندگان اتاق تهران، خبر پیوستن اقتصاددانان مطرح کشور را اعلام کرد و گفت: خوشحالیم که از دانش و تجربه چند اقتصاددان مطرح کشور استفاده می‌کنیم و بنا داریم از دانش آنها در کنار تجربه اعضای هيات نمایندگان استفاده کنیم تا گزارش‌ها و تحلیل‌های خروجی اتاق تهران از همیشه مستدل‌تر و کارشناسی شده‌تر ارائه شود.»(منبع: دنیای اقتصاد، پنجشنبه 16 مردادماه 90)