EN

نقش تعیین کننده استان کرمان در زنجیره فولاد کشور

“استان کرمان نقش تعیین کننده ای در زنجیره فولاد کشور دارد و نباید این نقش مهم را نادیده گرفت ” چکیده صحبت های محمد جلال مآب عضو هیات نمایندگان اتاق کرمان در جلسه فوق العاده هیات نمایندگان اتاق کرمان در دی ماه بود .

( لطفا ادامه مطلب را کلیک نمایید – مخصوص دریافت خبرنامه از طریق ایمیل)

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و کشاورزی ، مدیر عامل شرکت گل گهر سیرجان در ادامه به تشریح وضعیت ظرفیت ها و تولید فولاد در کشور و استان کرمان پرداخت و اعلام کرد : چنانچه مقرر باشد 36 میلیون تن تولید فولاد در کشور محقق شود باید وضعیت تولید فعلی به سه برابر افزایش یابد و در بخش ظرفیت سازی نیز این رقم دو برابر است .

” جلال مآب ” تصریح کرد : از این پس دو مقوله حمایت از صنایع معدنی مرتبط با فولاد و تولید نورد در دستور کار قرار خواهد داشت .

وی با بیان این که تولید 30 میلیون تن کنستانتره و 25 میلیون تن گندله در برنامه فولاد استان کرمان هدف گذاری شده است ، اضافه کرد : مشارکت برخی طرح هایی فولادی استان به هم افزایی خواهد انجامید و باعث خواهد شد پروژه ها زودتر به نتیجه برسند .

 

وب سایت رسمی قالی و صنایع دستی استان کرمان دایر می شود

رییس کمیسیون فرش و صنایع دستی اتاق کرمان هم در این نشست از تدارک مقدمات راه اندازی وب سایت رسمی  اطلاع رسانی قالی و صنایع دستی استان کرمان خبر داد .

” فخری الله توکلی ” گفت : متاسفانه آمار رسمی از تعداد بافندگان استان کرمان در دسترس نیست و آمار غیر رسمی نشان دهنده حدود 60 هزار نفر بافنده قالی و گلیم در استان کرمان است .

سند چشم انداز آب کشور  در اتاق کرمان

نایب رییس اتاق ایران هم در این جلسه اعلام کرد : مسوولیت تدوین سند چشم انداز آب کشور از طرف کمیسیون کشاورزی اتاق ایران به اتاق کرمان سپرده شده است و این نیازمند یک فعالیت جدی در کمیته آب کمیسیون کشاورزی اتاق کرمان است .

” محسن جلال پور ” همچنین خواستار تهیه و تدوین طرح جامع فولاد استان کرمان شد و مسوولیت تهیه آن را بر عهده کمیسیون صنعت اتاق کرمان گذاشت .

رییس اتاق کرمان  در ادامه مرکز پژوهش های اتاق کرمان را مسوول جمع بندی مسایل مربوط به فرش استان کرد و در ادامه بر اساس پیشنهاد یکی از اعضای هیات نمایندگان تهیه سند طرح جامع آب استان کرمان هم  در دستور کار هیات نمایندگان اتاق کرمان قرار گرفت .  در این سند علاوه بر بررسی مستندات چند ساله ی گذشته آب در استان کرمان برنامه ریزی هایی در زمینه هایی همچون اصلاح عملیاتی الگوی مصرف ، نشر فرهنگ مصرف صحیح و اصلاح قوانین پیشنهاد خواهد شد .

در ادامه این نشست “جلال پور ” گزارشی از عملکرد اتاق کرمان در یک ماه گذشته ارایه کرد و نتایج سفر هیات مالزیایی را برای کرمان شایان توجه دانست .

وی گفت : کار تشکیل یک شرکت مشترک کرمانی مالزیایی در حال پیگیری است .

رییس اتاق کرمان سپس به حضور 80 نفر از متولیان امر گردشگری کشور در استان کرمان اشاره کرد و گفت : این سفر خیر و برکات زیادی برای استان کرمان داشته است و حضور دو گروه صد نفره از گردشگران ، پس از حضور گردشگری در استان کرمان ، نوید بخش حضور گردشگران داخلی و خارجی در استان کرمان است .

در پایان این نشست نماینده انجمن نیکوکاری ابرار که از زیر مجموعه های اتاق ایران است توضیحاتی در خصوص فعالیت های این انجمن بیان کرد و هیات نمایندگان اتاق کرمان پس از بحث و بررسی در خصوص فعالیت های این انجمن مقرر کردند از آن جا که کارآفرینی و اشتغال از دغدغه های اصلی این انجمن است ، همکاری لازم با آن انجمن به عمل آید .

انجمن خیریه ابرار با آموزش افراد جویای کار زمینه شکوفایی استعدادهای کارآفرینی در آن ها را فراهم می آورد .