نایب رییس اتاق ایران از جمله اقدامات این بخش در راستای حمایت از تولید ملی به پیگیری معافیت واحدهای تولیدی از پرداخت مالیات اشاره کرد و اظهار داشت: حل مسایل و مشکلات معوقات واحدها نیز در دستور کار قرار گرفته که رفع این مشکل منوط به اصلاح قانون و کمبودهای بانکی است که امیدواریم این مهم در سال 91 انجام شود و دولت قانون اعطای امكانات و تسهیلات بانكی به بخش خصوصی را تسهیل و روان كند.
(لطفا ادامه مطلب را کلیک نمایید. مخصوص دریافت خبرنامه از طریق ایمیل)
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان،محسن جلالپور در آیین تجلیل از برگزیدگان صنعت و معدن استان كرمان، از ایستادگی بخش خصوصی در شرایط سخت تحریمها سخن گفت و با اشاره به اینکه بخش خصوصی با همه توان در مقابل این مشکلات ایستاده و بدون پشتوانه به فعالیت می پردازد اذعان داشت: مسئله رسیدگی به معضلات قانون محیط کسب و کار نیز در اتاق بازرگانی، صنایع، معدن و کشاورزی دنبال می شود که اجرای این قانون برای رفع بسیاری از مسایل و ساماندهی فضای کسب و کار صورت میگیرد.
وی در ادامه از معافیت 70 درصدی واحدهای اقتصادی از “قانون پرداخت یک در هزارم فروش” خبر داد و گفت: پیش از این مصوب شده بود کلیه واحدهای عضو اتاق یک هزارم فروش خود را به اتاق ایران اختصاص دهند.
جلالپور به حضور هیات های مشاوره در اتاق کرمان اشاره کرد و گفت: این مشاوران هم اکنون به صورت رایگان خدمات مشاوره ای را به اعضا ارایه می دهند که این مهم موجب رشد و شکوفایی خواهد شد .
همچنین نایب رییس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود تحریم ها علیه جمهوری اسلامی ایران، فعالان اقتصادی را پیش قراولان مبارزه با استكبار عنوان کرد و با بیان اینکه رجز خوانی دشمنان در بخش های دیگر است اما اعمال آنها در بخش اقتصادی رقم می خورد اظهار داشت: مجاهدت امروز فعالان اقتصادی كمتر از مجاهدت فرزندان گمنام در دوران دفاع مقدس نیست و نخواهد بود از این رو باید به این مجموعه و در این شرایط كمك شود.
محمدرضا پور ابراهیمی با بیان اینکه مشكلات فراوانی از سوی دشمنان نظام جمهوری اسلامی بر كشور تحمیل می شود افزود: نظام جمهوری اسلامی بعد از سه دهه از انقلاب اسلامی و با اقتداری كه در بخش های مختلف كسب كرده، با موفقیت مسیر رو به رشد و تعالی را طی می كند.
نماینده مردم كرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، با تاكید بر این كه باید این مشكلات شناسایی شود و در راستای رفع آنها اقدام كرد، اظهار داشت: در كنار خصومت دشمنان علیه جمهوری اسلامی در خارج از كشور، برخی تصمیمات كه در داخل كشور گرفته می شود نیز باعث بروز مشكلاتی شده است.
پورابراهیمی، با اشاره به نامگذاری سال ها از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، گفت: این شرایط خاص را در كشور رهبر فرزانه انقلاب با نامگذاری سال ها بویژه در سال های اخیر با عنوان های اقتصادی متذكر شده اند.
وی با اشاره به اینکه دشمنان امروز سعی می كنند در عرصه اقتصادی زیر ساخت های اقتصادی كشور را از بین ببرند گفت: در دوران دفاع مقدس، ملت ایران و رزمندگان با كمترین امكانات در مقابل دشمنان ایستادگی كردند و امروز ایران اسلامی به عنوان قدرتمند ترین كشورها در عرضه نظامی به شمار می رود.
نایب رییس كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، افزود: امروز نیز باید این گونه برخورد كرد و با ایجاد حركت های جدید در فضای اقتصادی كشور مشكلات پیش رو را رفع كرد.
وی همچنین بزرگترین چالش مالی در اقتصاد كشور را نظام تامین مالی و ساختار نظام پولی عنوان كرد و گفت: متوسط نرخ تامین مالی در كشور ایران چهار برابر كشورهای همسایه است.
نماینده مردم كرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه چند اتفاق در ساختارهای اقتصادی جدید باید ایجاد شود كه با جدیت از سوی نمایندگان مجلس پیگیری می شود، بر تغییر روابط دولت با دستگاه های نظارتی تاكید كرد و گفت: دولت با دستگاه های نظارتی باید شرایط جدید را درك و با شرایط جدید اقدام كنند.
پور ابراهیمی همچنین به فرصت های سرمایه گذاری موجود در استان از جمله معادن اشاره كرد و گفت: باید از این فرصت ها در راستای سرمایه گذاری بیشتر و افزایش اشتغالزایی بهره گرفت.
در ادامه این آیین معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: امسال 15 هزار میلیارد تومان از طریق تجهیز منابع جدید مالی برای اجرای پروژههای صنعت، معدن و تجارت تامین شده است. وجیه الله جعفری رونق تولید ملی، بهبود محیط كسب و كار و تامین منابع مالی را از اولویت های سال جاری وزارت صنعت، معدن و تجارت، بیان كرد.
وی ادامه داد: ارتقای كیفیت و اصلاح الگوی مصرف از دیگر اولویت های وزارت صنعت، معدن و تجارت است كه با پیگیری های انجام شده، برنامه ریزی ها نیز در این بخش عملیاتی می شود.
وی گفت: بانك ها باید برای حمایت از تولید ملی روند ارایه تسهیلات را بهبود بخشند و در بخش منابع مالی تنوع داشته باشند. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، افزود: تولید كنندگان نیز باید كیفیت محصول خود را افزایش داده و مصرف كنندگان با خرید كالای داخلی برای پیروزی در جنگ اقتصادی تلاش كنند.
وی با اشاره به این كه در سال 84 میزان صادرات غیرنفتی كشور 7.6 میلیارد دلار بوده است، اظهار داشت: این میزان در سال گذشته به 43.9 میلیارد دلار رسید و سال گذشته در مجموع 50 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشتیم.
جعفری همچنین گفت: 11 درصد در تولید فولاد، پنج درصد در تولید آلومینیوم و هشت درصد در تولید سیمان در سال گذشته رشد ایجاد شده است. وی تصریح كرد: اكنون در میدان جهاد اقتصادی قرار داریم و باید دست به دست هم دهیم تا بتوانیم در این حوزه به پیروزی برسیم.
وی گفت: با درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی نگاه اقتصادی به عنوان محور اصلی مورد توجه قرار گرفته و تلاشگران عرصه صنعت و معدن با همت خود در مقابل تحریم ها ایستاده اند.