EN

ایرانی کرمانی :اتاق حلقه اتصال بنگاههای اقتصادی و دانشگاه‌ها است

مهدی ایرانی کرمانی عضو هیات رییسه اتاق کرمان در همایش ملی خرمای ایران که با حضور مسوولان استان و اساتید دانشگاه و محققان و همچنین دست اندرکاران خرما اتاق بازرگانی را حلقه اتصال بنگاه های اقتصادی و دانشگاه دانست.

(لطفا ادامه مطلب را کلیک نمایید – مخصوص دریافت خبرنامه از طریق ایمیل)

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان رییس هیات مدیره انجمن خرمای کرمان گفت: 90 درصد بهترین خرمای تولیدی کشور در بازارهای داخلی مصرف می شود. مهندس مهدی ایرانی کرمانی، در همایش ملی خرما با اشاره به بارش های کم و تابش خورشید در 300 روز از سال در استان، افزود: استان کرمان جایی مناسب برای تولید انرژی های تجدید پذیر است.

 

 

، وی به جایگاه و اهمیت علم و دانش اشاره کرد و با بیان حدیثی از مولای متقیان علی (ع) مبنی بر اینکه “سزاوار است انسان عاقل رای خردمندان را به رای خود بیفزاید و دانش دانشمندان را به دانسته های خود اضافه کند” اظهار داشت: مکتب ما نیز هرگز کسانی که می‌دانند را با کسانی که نمی‌دانند برابر نمی‌داند و جمله “توانا بود هر که دانا بود” مصداق بارز این مهم است.

 

ایرانی کرمانی ، با اشاره به این که دین اسلام به دانش و کسب دانش اهمیت بسیاری داده است، خاطرنشان کرد: در دنیای امروز دانش به معنی قدرت است و دلیل عقب ماندگی ها این است که به آموزه های دینی عمل نکرده ایم.

 

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، از اعتقاد بخش خصوصی مبنی بر این که در دنیای امروز نمی شود با ارتباطات، اینترنت و دانش بیگانه بود اما انتظار توسعه همه جانبه داشت سخن گفت و تصریح کرد: از این رو اتاق ایران و کرمان علم و دانش را محور رسالت خود یعنی توسعه و رشد می داند.

وی ادامه داد: در همین راستا تلاش کرده‌ایم که رابطه‌ای تنگاتنگ بین بنگاه های اقتصادی عضو اتاق و دانشگاه‌ها برقرار کنیم که از جمله نتایج آن برگزاری همایش ملی خرما با همکاری دانشکده کشاورزی و انجمن خرمای کرمان و کانون خرمای کشور بود که امیدواریم این همایش هر ساله برگزار شود ضمن این که اتاق کرمان در همایش انرژی های پاک دانشگاه هایتک نیز شرکت کرد و حامی این امر است و به همین دلیل در حال ساخت اولین سولاردیش 25 کیلو واتی در کرمان هستیم.

 

مهندس ایرانی کرمانی برگزاری همایش بازسازی ارگ بم در سال 92 را نیز مصداق همکاری اتاق و دانشگاه عنوان و خاطرنشان کرد: این همایش توسط اتاق و دانشکده معماری صبا برگزار خواهد شد که امیدواریم با این اقدام صنعت گردشگری استان کرمان نیز رونق بگیرد.

 

وی افزود: مرکز تحقیقات و بررسی‌های اقتصادی اتاق کرمان با همکاری دانشکده مدیریت اقتصاد کمیته‌هایی تشکیل و در همین رابطه طرح هایی از جمله عارضه خشکیدگی نخل را به کانون خرمای ایران تحویل و علاقمند هستیم که این همکاری‌ها گسترش یابد و تفاهم نامه هایی را امضا کردند تا فاصله کار آفرینان و دانش پژوهان کمتر شود.

 

مهندس ایرانی کرمانی گفت: اگر آب نباشد هیچ محصولی نداریم و در نخلستان های خرما با عارضه خشک شدن سفره های زیرزمینی روبرو هستیم و از سوی دیگر نیز با عارضه خشکسالی نیز مواجه ایم.

 

وی با بیان این که اگر به این مساله فکر نکنیم با مشکلی که در رفسنجان برای باغ‌های پسته به وجود آمد و سالانه ده‌ها هکتار از این باغات را می‌خشکاند، مواجه خواهیم شد اذعان داشت: امیدواریم که مقامات استانی و کشوری به فکر این موضوع باشند و کشاورزان نیز به منظور همکاری با مسوولان انجمن هایی را برای مدیریت صحیح و صرفه جویی سفره‌های آب زیرزمینی تشکیل دهند