معاونت توسعه و سرمایه گذاری اتاق کرمان در نشست کمیته بانوان کارآفرین که با حضور مسوولان استان برگزار شد بر تدوین نقشه راه اشتغالزایی و ایجاد مشاغل خانگی تاکید و اظهار داشت: این مهم با برگزاری نشستهای مشترک کمیته بانوان کارآفرین، استانداری و سازمان های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت دست یافتنی است و در رفع مشکلات بیکاری بانوان موثر خواهد بود.
(لطفا ادامه مطلب را کلیک نمایید – مخصوص دریافت خبرنامه از طریق ایمیل)
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، علوی خواستار جمع آوری اطلاعات توسط کمیته بانوان کارآفرین در خصوص مشاغل مختلف و ارتباط با سازمانهای حمایت کننده شد و گفت: بانوان میتوانند با مشارکت یکدیگر در توسعه مشاغل خانگی و ایجاد بازارچههای خود اشتغالی موثر واقع شوند.
وی با اشاره به اینکه نباید به کمکهای دولتی بسنده کنیم تصریح کرد: صادرات کالاهای تولیدی نیز باید مورد توجه قرار گیرد که این مهم مستلزم بازاریابی مناسب و کسب اطلاعات به روز است.
در ادامه این نشست مسوول کمیته بانوان کارآفرین استان کرمان از تعدد مراجعه بانوان تحصیل کرده به این کمیته به منظور یافتن شغل مناسب خبر داد و گفت: بسیاری از این افراد پتانسیل اشتغال زایی دارند و باید راه ایجاد شغل و راه اندازی مشاغل خانگی تسهیل شود.
صدیقه زاهدی اشتغال زایی و کارآفرینی را نیازمند اعطای تسهیلات و ایجاد شرکتهای تعاونی عنوان کرد و ادامه داد: اتاق تعاون و صندوق اعطای تسهیلات می توانند در این خصوص اقدام و موثر واقع شوند.
همچنین رییس اداره شعب صندوق توسعه تعاون استان در این نشست به اصل 44 قانون اساسی اشاره کرد و با بیان اینکه تضمین موفقیت فعالیت بخش خصوصی در قالب تعاونی بیشتر خواهد بود گفت: بخش تعاون توانایی سازماندهی 35 درصد از اقتصاد کشور را داراست.
علیرضا شهرکی با بیان اینکه سال 2012 به عنوان سال بین المللی تعاون نامگذاری شده است ادامه داد: دلیل این مهم این است که تعاون میتواند عدالت اجتماعی را در جامعه توسعه دهد و اقتصاد تعاونی را به ارمغان آورد.
وی ارایه تسهیلات بانک توسعه تعاون به کارآفرینان در قالب شرکتهای تعاونی را امکان پذیر دانست و با اشاره به استراتژی دولت مبنی بر حمایت از بخش خصوصی به منظور اهمیت بخشیدن به اقتصاد کشاورزی اظهار داشت: بانکها میتوانند عامل توزیع منابع تسهیلات جهت پیشبرد این اهداف باشند.
رییس اداره شعب صندوق توسعه تعاون استان کرمان، سرمایه اولیه ثبت شرکت را ده میلیون و پانصد هزار ریال عنوان و تصریح کرد: برای اخذ وامهای کمتر از یکصد میلیون ریال یک ضامن و برای وامهای بیشتر از یکصد میلیون ریال دو ضامن لازم است.
در ادامه این نشست بانوان کارآفرین با اشاره به توانمندی بالقوه بانوان در اشتغالزایی، از ورود کالاهای چینی به کشور و بالا بودن سود تسهیلات گلایههایی را مطرح و خواستار تخصیص تسهیلات ویژه در جهت رفع بیکاری و اشتغالزایی شدند.