EN

دیدار اعضای هیات رییسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران با استاندار کرمان



روز چهارشنبه 20 خرداد ماه 88 اعضای هیات رییسه اتاق بازرگانی ایران به همراه معاون امور شهرستان ها و مدیر امور شعب آن اتاق با استاندار کرمان دیدار و گفتگو کردند .

به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی و صنایع و معادن کرمان ، در ابتدای این جلسه ” محسن جلال پور ” رییس اتاق بازرگانی کرمان توضیح مختصری در خصوص وضعیت اتاق های شهرستان ها و اتاق ایران ارایه نمود و سپس به معرفی حاضرین در جلسه پرداخت .  

” جلال پور ” گفت : هیات رییسه اتاق ایران به صورت ماهیانه مسایل استانی و کشور را در بحث اقتصاد بررسی می کنند و در اولین سفر استانی خود به کرمان سفر کرده اند .

در ادامه ” علاء میرمحمد صادقی ” نایب رییس اتاق ایران از اتاق های بازرگانی به عنوان مشاور سه قوه یاد کرد و گفت : در دولت نهم جمهوری اسلامی ، تعامل خوبی بین اتاق های بازرگانی و دولت برقرار شده است و ثابت شده است که اتاق هایی موفق تر هستند تعامل بهتری با استانداری های استان خود دارند .

” میر محمد صادقی ” در بخش دیگری از صحبت های خود ضمن اعلام آمادگی اتاق ایران در همکاری بیشتر و موثرتر با اتاق کرمان از استاندار کرمان تقاضا کرد تا از ظرفیت های موجود در اتاق بازرگانی کرمان استفاده بیشتری شود .

وی گفت : واضح است که تعامل بیشتر با استانداری و ارگان های مختلف استان نتایج خوب و ثمر بخشی را در پی خواهد داشت .

در ادامه این جلسه ” ابراهیم جمیلی ” دیگر عضو هیات رییسه اتاق ایران ضمن تبریک به استاندار کرمان به دلیل رشد و ارتقای آمار عملکرد استان ، اتاق کرمان را دارای وزن قابل محسوسی در اتاق ایران و در بین اتاق های کشور دانست .

” جمیلی ” گفت : اتاق کرمان در طول چند سال اخیر حرکت رو به جلویی داشته است و ما درخواست می کنیم تدابیری اندیشیده شود تا اتاق بازرگانی کرمان در بحث همکاری های موثر با استانداری به عنوان پایلوت مطرح گردد تا بتوان آن را برای سایر استان ها الگو قرار داد .

رییس اتاق بازرگانی زنجان در ادامه افزود : در دولت نهم بیشترین بها به اتاق های بازرگانی داده شد و در سفرهای استانی ، وزیر بازرگانی جلسات خود را در اتاق های بازرگانی تشکیل داد که این مساله در طول سی سال گذشته بی سابقه است .

پس ازآن ” شافعی ” نایب رییس اتاق ایران نیز بر دارا بودن اهداف مشترک بخش خصوصی و دولتی تاکید کرد و گفت : برای فائق آمدن بر مشکلات نیاز به تعامل بیشتر داریم .

وی افزود : اتاق بازرگانی برای رسیدن به اهداف مشترک به دنبال تعاملی است که به تفاهم بینجامد تا پیشرفت را به دنبال داشته باشد .

رییس اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت : تعامل مدیران دولتی استان کرمان با اتاق بازرگانی کرمان یک الگوی بی نظیر و شگرف است .

” شافعی ” در ادامه صحبت های خود با اشاره به تاثیر کم بحران جهانی اقتصاد ، گفت : در استان خراسان رضوی استاندار ، وظایف خود در کارگروه توسعه اقتصادی را رسماً به اتاق بازرگانی مشهد واگذار کرده است که نتایج عملکرد منتشر شده نشانگر پیشرفت های چشمگیری در این زمینه است .

در پایان این جلسه دکتر ” دهمرده ” استاندار کرمان ضمن خوش آمد گویی به میهمانان ، گفت : همواره عاقل کسی است که در عقل دیگران شریک باشد .

دکتر ” دهمرده ” افزود : همه ما برای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی کار می کنیم و باید در ابتدا استعدادها را شناسایی کنیم و برای شکوفا کردن آن ها برنامه های مناسب کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت  تهیه کنیم .

وی افزود : همانطور که شاهد هستیم نظام هایی موفق هستند که شرایط ورود بخش خصوصی را به عرصه اقتصاد فراهم کرده باشند .

استاندار کرمان یکی از ظرفیت های استان کرمان را مردم شریف و متدین آن دانست و گفت : در ایام نوروز 88 مردم میهمانواز استان کرمان توانستند مقام اول میهمانوازی را در بین استان های کشور از آن خود سازند .

عالی ترین مقام اجرایی دولت در استان یکی دیگر از جلوه های فرهنگی مردم کرمان را در شور تبلیغات انتخاباتی بیان کرد و گفت : استان کرمان طبق آمار و گزارشات خوش اخلاق ترین استان کشور در این بحث بوده است .

وی اعتماد به مردم را از اصول کار خود دانست و گفت : اعتماد متقابل و ارایه ظرفیت ها باعث ایجاد روحیه کارکردن و پیشرفت می شود و قدر ملت ایران را باید دانست و بر ما واجب است شرایط شکوفایی استعدادهای مردم دیار کریمان را فراهم سازیم . 

دکتر “دهمرده” در پایان صحبت های خود گفت : ما از معدل کار اتاق بازرگانی استان کرمان راضی هستیم و طرح پایلوت شدن استان کرمان در ارتباط اتاق بازرگانی و استانداری از نظر ما طرح خوبی است و از آن استقبال می کنیم . همه ما علاقه مند هستیم که استان کرمان در همه زمینه ها در کشور دارای مقام اول باشد و حال که تشخیص داده شده است چنین پتانسیلی در اتاق بازرگانی کرمان وجود دارد ما هم از این برنامه حمایت می کنیم اما باید برنامه ها و خواسته ها به صورت شفاف و مشخص تعیین گردد تا کارهای کارشناسی صورت پذیرد .