EN

کتابخانه افق دانایی مدرسه اتاق کرمان افتتاح شد

در ادامه اجرای پویش کرمان دانا، کتابخانه افق دانایی با شعار “خواندن امروز، ساختن فردا” در محل مدرسه اتاق کرمان در فضایی به مساحت ۱۲۰ مترمربع و با بیش از ۵۰۰ کتاب در حوزه های کارآفرینی، اقتصاد، سواد مالی، توسعه فردی، خلاقیت و نوآوری با حضور استاندار کرمان، رئیس اتاق کرمان و سایر مدیران استان افتتاح شد. 560 دانش آموز این مدرسه که همه آنها به عنوان پذیرفته شدگان آزمون سمپاد، برترین های المپیادها و جشنواره خوارزمی در دوره دوم دبیرستان در حال تحصیل هستند از ظرفیت این کتابخانه بهره مند خواهند شد.

رئیس اتاق کرمان در آیین افتتاح این کتابخانه با بیان اینکه بر اساس پژوهش های انجام شده نسل مسئولیت پذیر به نوعی از دوره دوم دبیرستان آغاز می شود، گفت: نیاز داریم که این دانش آموزان بتوانند با آنچه می آموزند بتواند اقتصاد و استان را همزمان با پیشرفت تکنولوژی اداره کنند. سیدمهدی طبیب زاده افزود: اتاق کرمان با توجه جدی به مبحث پرورش نسل آینده به تکمیل این مدرسه کمک کرد و اکنون با داشتن فضای فیزیکی و آموزشی مناسب محل مراجعه دانش آموزان ویژه نه تنها از استان کرمان بلکه از برخی استان هاست.

وی با اشاره به اینکه اتاق کرمان اقدام خود را در راه اندازی چنین کتابخانه هایی آغاز کرده است، از استاندار کرمان درخواست کرد در نواختن زنگ مدارس در اول مهرماه امسال موضوع کتابخوانی را مطرح کنید زیرا اگر کتابخانه ها گسترش یابند و به نخبگان توجه ویژه صورت گیرد تا آنها دیده شوند، کمتر شاهد خروج نخبگان از استان خواهیم بود.

چالش های صنایع را با دانش آموزان در میان بگذارید

در ادامه این آئین مدیر مدرسه اتاق کرمان با اشاره به اینکه بیشترین قبولی استان در آزمون های کنکور، المپیادها و جشنواره خوارزمی از بین دانش آموزان این مدرسه است، گفت: پیشنهاد می شود برای تحقق توسعه پایدار و نگهداشت سرمایه های انسانی صنایع مسائل و چالش های خود را با مدرسه و دانش آموزان در میان بگذارند. آرمان شکوه سلجوقی افزود: با این اقدام قطعا بارش فکری اتفاق می افتاد و ایده های ناب به دست شما صاحبان صنایع می رسد که اگر برای این ایده ها جوایز نقدی، بورسیه تحصیلی و امریه سربازی در نظر گرفته شود، مطمئنا دانش آموزان با کسب انگیزه و اشتیاق بیشتر در استان کرمان می مانند.

بنگاه های اقتصادی در تجهیز کتابخانه های مدارس مشارکت کنند

در ادامه نیز استاندار کرمان با اشاره به افتتاح کتابخانه افق دانایی در مدرسه اتاق بازرگانی کرمان، این اقدام را الگویی برای مشارکت بنگاه‌های اقتصادی و بخش خصوصی در تجهیز و توسعه کتابخانه‌های مدارس دانست و بر ضرورت تقویت مهارت‌های دانش‌آموزان و پیوند آنان با مسائل واقعی استان تأکید کرد. محمدعلی طالبی، ضمن قدردانی از ابتکار اتاق بازرگانی در برگزاری این برنامه، اظهار کرد: این اقدام ارزشمند و قابل توجه است و امیدواریم توسعه چنین فضاهایی در کنار برنامه‌های رسمی آموزشی، به شکل‌گیری کامل‌تر شخصیت دانش‌آموزان کمک کند.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به ابعاد مختلف توانمندی دانش‌آموزان بیان کرد: امروز نیازمند دانش‌آموزانی هستیم که علاوه بر مباحث درسی و برنامه رسمی مدارس، در حوزه‌های مختلف از توانمندی و مهارت برخوردار باشند و بتوانند برای ایفای نقش مؤثر در آینده جامعه آماده شوند.

گفتنی است اتاق کرمان برای راه اندازی کتابخانه افق دانایی، نشانک‌های اختصاصی طراحی و برچسب‌های یادگاری برای کتاب‌ها آماده کرد؛ تابلوها و عناصر محیطی کتابخانه نیز طراحی، تولید و نصب شدند و کتاب‌یارها از میان دانش‌آموزان انتخاب شدند. در پایان در کنار کتابخانه، درخت دانایی با حضور استاندار و رئیس اتاق کرمان و سایر مدیران استان کاشته شد تا این پروژه فقط به یک فضا و یک افتتاحیه محدود نماند. چون همان‌گونه که یک درخت برای رشد به زمان، مراقبت و ریشه نیاز دارد،
دانش و توانمندی یک نسل نیز به فرصت، توجه و استمرار نیازمند است.

این کتابخانه همزمان با برگزاری نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان افتتاح شد و در دیوار یادگار آن مسئولان استان جملاتی را به یادگار برای دانش آموزان نوشتند.