نايبرييس اتاق بازرگاني شيراز گفت: براي جلوگيري از فرسودگي توان و استعداد و خلاقيت ايراني مجبوريم تلاش كنيم ارتباطات اقتصادي با دنيا هرچه سريعتر برقرار شود.
به گزارش سایت خبری اتاق تهران، سهراب شرفي در جمع خبرنگاران گفت: مسوولان اقتصاد و بازرگاني ايران به دنبال ايجاد اتاق بازرگاني ايران و آمريكا هستند و ما هم از اين ارتباط بدون توجه به مسائل سياسي استقبال ميكنيم.
به اعتقاد شرفي توسعه تبادلات اقتصادي و تجاري، باعث كاهش تبليغات سوء عليه ايران و لج بازيهاي سياسي در عرصه بينالمللي ميشود. نايبرييس اتاق بازرگاني شيراز خاطر نشان كرد: ما اقتصاد سياسي را هيچ گاه به دولتمردان توصيه نميكنيم؛ چراكه هميشه اقتصاد سياسي تنشها را افزايش ميدهد و منافع ملي را به خطر مياندازد. بنابراين دولت را به سياست اقتصادي سفارش ميكنيم كه منافع ملي را تقويت ميكند.
وي با انتقاد از روند اجراي اصل 44 قانون اساسي و چگونگي كاهش تصدي گري دولت گفت: دولت با سه ميليون كارمند معيشت 15ميليون نفر جامعه را تامين ميكند؛ اما 80 تا 90درصد اقتصاد كشور را در اختيار دارد. اين در حالي است كه بخش خصوصي با 55ميليون نفر جمعيت تحت پوشش فقط 15درصد اقتصاد كشور را در اختيار دارد و اين تبعيض بزرگي است.
نايبرييس اتاق بازرگاني شيراز در پاسخ به سوالی درباره علت بحران در برخي صنايع فارس گفت: به نظر ما، كارخانجات استان به شكل خصوصي، خصوصي شدهاند نه اين كه بخش خصوصي توانمند وارد عرصه شده باشد.
وي با بيان اينكه تفكر دولت به اين شيوه واگذاريها را قبول نداريم، ادامه داد: دولت املاك و امكانات كارخانهها را قيمتگذاری کرده و ميفروشد و طبيعي است كسي كه بابت زمين و ساختمان پول ميپردازد، به فكر تفكيك و تعطيلي كارخانه باشد؛ اما اگر مثل غرب، كارخانه را با يك يورو واگذار ميكردند؛ به شرط اين كه تعداد كارگران را چند برابر كنند و روند توليد را توسعه دهند، بعد سند دريافت كنند، اين مشكلات بروز نميكرد.
شرفي ادامه داد: برويد، بررسي كنيد كه كارخانجات آزمايش و دنا و مخابرات راه دور را به چه كساني فروختند كه امروز به اين شكل افتاده است؟
منبع : دنیای اقتصاد