رييس اتاق ايران گفت: ما نميتوانيم به اهداف اقتصادي و سرمايه گذاري مشترك بين كشورهاي اسلامي برسيم مگر اينكه امكان سفر و رفت و آمد را تسهيل كنيم.
محمد نهاونديان دیروز در نشست خبري بررسي دستاوردهاي همايش سرمايهگذاري و خصوصيسازي و گردشگري كشورهاي اسلامي اظهار داشت: يكي از نكات برجسته اين همايش اين بود كه قرار شد تا ۵درصد از سرمايهگذاري كشورهاي اسلامي در اختيار سرمايهگذاري مشترك قرار گيرد.
رييس اتاق ايران گفت: از آنجا كه گردشگري به دنبال خود سرمايهگذاري را ميآورد و نقطه ارتباطي بين فرهنگ و اقتصاد است از جايگاه والايي برخوردار است.
وي افزود: با توجه به زيرساختهاي ايران و جاذبههاي گردشگري جزيره كيش، مطرح شدن این جزیره به عنوان محور گردشگري اسلامي از نكات برجسته بود.
رييس اتاق ايران اظهار اميدواري كرد که صندوقهاي توسعه گردشگري كشورهاي اسلامي زودتر شكل بگيرد.
ورق باید برگردد
مديرعامل منطقه آزاد كيش نیز در این نشست گفت: بخش خصوصي ما در عرصه اقتصادي حضور فعال ندارد و تبديل به يك بخش حاشيهاي در اقتصاد شده است كه قوت و قدرت لازم را در آن نميبينيم، البته بايد اين قوت و قدرت را دولتمردان با حمايتهاي خود القا كنند.
مديرعامل منطقه آزاد كيش گفت: عمده فعاليت جامعه هنوز برخواسته از بودجههاي دولتي است در حالي كه اين ورق بايد برگردد.
وي افزود: بايد ريسك سرمايهگذاري كاهش پيدا كند و موانع پولي و مالي برداشته شود تا با استفاده از مزيتهاي منطقه آزاد بتوانيم براي سرزمين اصلي مزيتآفريني كنيم.
منبع: دنیای اقتصاد، پنجشنبه ۱۱ تیرماه ۸۸